Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Június 25. 13:37, hétfő | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay

Workshopot tartanak a mobiltelefon-függőség ellen

Workshopot tartanak a mobiltelefon-függőség ellen

A Mobil Off, Élmény On mozgalom a mobiltelefon-függőség ellen szervez workshopot kedden a budapesti Füvészkertben - mondta el Sárközi Alexandra, a mozgalom szóvivője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

A rendezvényen pszichológusok, szakértők beszélnek majd a telefonfüggőség hátrányairól, a lehetséges megoldásokról.

A szóvivő elmondta: fontos az alternatívanyújtás a virtuális élményekkel szemben és fontos ezek egyensúlyba tartása, a közösségi élmény erősítése.

A mozgalom saját élmény alapján született, mivel az alapító számára is napi problémát jelentett a családján belüli telefonhasználat szabályozása és megfelelő alternatív programok kínálása gyermekei száma - tette hozzá Sárközi Alexandra.

A mozgalom 2017-ben szervezte meg az első rendezvényét, ahol híres youtuberek, vloggerek, virtuális világban mozgó szereplők beszéltek a valós élmények, a sportolás és a szabadban mozgás fontosságáról - idézte fel a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket